hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hudy Arcadius: Rövidhírek

2010.12.11. 23:39 - a putnoki halottlátó

Címkék: álhír rövidhír

Az ENSZ által közzétett legújabb statisztikai adatok szerint jelenleg Földünk minden egyes lakójára két egész három tized hülye jut, ami tíz százalékos növekedést jelent az öt évvel ezelőtti állapothoz képest. Érdekes ugyanakkor, hogy a kimutatás szerint ezzel egy időben csökkent az egy fő idiótára eső normálisok száma.

A jövő évadban az Operettszínház műsorán szerepel a Bob herceg mellett a Szánkó gróf és a Korcsolya báró is.

Az Oslóban lévő Magyar Intézet nagy sikerű esten mutatta be a Petőfi Sándor költeményeiből készült legújabb norvég nyelvű válogatást. Vixel Sjólköp költő kötetének címe: Befjord ultam in di küka.

A bécsi titkos levéltárból nemrég előkerült egy korabeli irat, amely végre minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy Zrínyi Miklós, a hadvezér és költő, valóban vadászbaleset áldozata lett. A dokumentum az a jelentés, amelyet maga a vadkan írt Bécsben, nem sokkal az után, hogy összefutott a horvát bánnal a kursaneci erdőben.

Tegnap volt az Alzheimer-kór Világnapja, de mindenki megfeledkezett róla.

A Guiness Rekordok Könyve bekerült saját magába! Fölényes győztesként került ki ugyanis abból a versenyből, hogy melyik minden idők legostobább könyve.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr332510065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása