hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Lengyel János: Hírsaláta

2010.12.12. 17:11 - SZAVICS

Haláltánc

Halálba táncoltatott egy ebédlőasztalt a világhírű spiritista. A rendőrség előre megfontolt gyilkossággal vádolja a férfit. A feljelentést egy éjjeli szekrény tette meg.

 

Egységben a kétség

A lakosság is részt vesz a kormány reformprogramjában. A vetkőztető show lényege, hogy az emberekről a lehető legtöbb bőrt húzzák le. Ennek érdekében megszorító intézkedéseket foganatosítanak a torkok körül. A nyugat-európai és a tengerentúli nagy siker hatására ezt a mutatványt naponta megismétlik.

 

 

Reformok

Hír adót vezetett be az adóügyi hivatal. A válság előidézte megszorítások miatt az újságokat arra kötelezték, hogy minden leadott hír után egy álhírrel segítsék a kormány reformprogramját.

 

 

Hitel, világ, statárium

Bedőltek a magyarországi lakáshitelek. A kormány, Kőműves Kelemen vezetésével építőbrigádot küldött ki a károk helyreállítására.

 

Zajártalom

Fülsiketítő lárma ébresztette fel az olasz főváros lakosságát, amikor a harangok megérkeztek Rómába. A város vezetője a polgárok nyomására panasszal fordult a Vatikánhoz. Kommünikéjében kijelentette, amennyiben nem részesül megfelelő jogorvoslatban, kénytelen lesz a legfelsőbb fórumhoz fordulni.

 

 

Változatosság

Cs. Zsuzsanna Gyuláról telefonált be a kereskedelmi csatorna kvízműsorába. De amire adásba került, már Szabolcson volt.

 

Módi

Független szemlélők megállapították, hogy a múlt század 90-es éveinek közepén, Kárpátalján divatba jött a divat.

 

Jövedelem

Középületben nagynyilvánosság előtt való kereset-kimutatásért bírságolták meg Félvér Gergely beregszászi lakost. Az esetre akkor került sor, amikor az adóhivatal járási kirendeltségének munkatársa a havi keresetéről kérdezte a férfit. Félvér Gergely erre ökölbe szorította a bal kezét, a jobbot pedig a könyökhajlatba téve behajlította.

 

Kéró kérő

Beregszász adott otthont a Hajléktalanok Kárpátaljai Szövetsége első találkozójának. A háromnapos rendezvény után a résztvevőket hatósági úton kellett kilakoltatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr682511184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása