hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Franck Einstein: Vattacukorral gyilkolt az ózdi férfi

2010.12.13. 17:00 - a putnoki halottlátó

Címkék: gyilkosság álhír bűntény vattacukor édesipar

A citromos cukor „hattyúdala”. Végzetes szóváltás a Margitszigeten, félbetört hurkapálcika. November 11-én vasárnap, a délelőtti órákban végzetes kimenetelű szóváltásnak volt tanúja, a budapesti Margitszigeten sétálók egy csoportja. Néhány perccel azután, hogy egy citromos ízesítésű vattacukrot vásárolt magának, F. Kálmán 42 éves ózdi lakos, egy eddig tisztázatlan tárgyú szócsatába keveredett a 68 éves Zs. Tibor nyugdíjassal.

A vita odáig fokozódott, hogy a férfi, a kezében lévő édességgel ütlegelni kezdte áldozatát, aki ettől könnyebb sérüléseket szenvedett. Egy drámai pillanatban azonban, a vattacukrot tartó hurkapálcika eltört és egy szemtanú beszámolója szerint, F. Kálmán „elvesztette minden ítélőképességét és vadul gyúrni kezdte a vattacukrot, ami egy kemény golyóvá állt össze”. Az így előállt eszközzel pedig erőteljes ütéseket mért a riadtan menekülni próbáló áldozat tarkójára, aki ennek következtében a földre zuhant és a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. A tettest azonnal letartóztatták, kihallgatása jelenleg is folyik. A helyszínen még sikerült mikrofonvégre kapnunk a vattacukrot áruló vállalkozót, aki azt nyilatkozta, hogy a tragédia hatására, soha többet nem fog citromos ízesítésű vattacukrot készíteni. Az aznapra tárolt alapanyagot, munkatársunk szeme láttára a helyszínen megsemmisítette. Arról, hogy az így leszűkült választékot mivel tervezi pótolni, még csak annyit árult el, hogy mindenképpen déli gyümölcsre számíthatunk.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr702513467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása