hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Papp Zoltán: Felemelik a nyugdíjasokat

2010.12.13. 12:37 - SZAVICS

Címkék: cser palkovics

A Fidesz szerint megengedhetetlen, hogy túl alacsonyak a nyugdíjasok. 2011-től a Fekete Laci program keretében emelésekre kerül sor, elsősorban a kisnyugdíjasok körében.

Az átlagos magyar nyugdíjas 157 cm magas. A kormánypárt szerint ez a helyzet tarthatatlan.  Orbán Viktor magyar hangja Szíjjártó Péter így nyilatkozott: „Az elmúlt nyolc évnek köszönhetően lassan már ott tartunk, hogy a kisnyugdíjasok nem érik fel a kevertet a boltok polcain, ezért indítjuk el a Fekete Laci programot, mely a nyugdíjasok magasságvesztését igyekszik ellensúlyozni azáltal, hogy mögéjük állunk és felemeljük őket, amikor szükséges.”

2011. február 3-tól lépne életbe a törvény és ezzel egy időben venné kezdetét a program.  Az intézkedésre azért is szükség van, mert köztudott, hogy idős korban a csigolyák összecsúszása szignifikáns magasságvesztést eredményez.  Ágh Péter megkeresésünkre gügyögéssel erősítette meg a hírt. Schmitt Pál így kommentálta az indítványt „Zsír lesz.”.

Szemmel láthatóan komolyan veszik a Fideszes képviselők a kezdeményezést.  Cser-Palkovics Andrást tegnap már kreatinozni is láttuk a parlamenti folyosón.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr412512837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása