hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Csordás Gergely: Botrány a Picasso-kiállításon

2010.12.09. 02:44 - a putnoki halottlátó

Címkék: botrány kiállítás képzőművészet álhír óvoda műcsarnok picasso kazincbarcika óvodások gyerekrajz

Hatalmas botrányba fulladt a Picasso késői képeiből rendezett kiállítása a Műcsarnokban. A múlt hét csütörtökön nyílt tárlat, mely nagy elismerést váltott ki a műkritikusok körében, kiderült hogy nem Picasso képeket mutat be! Egy véletlen folytán összekeveredtek a szállítandó képek és a Műcsarnokban, a Kazincbarcikai Alsóvárosi óvoda, középsőcsoportosainak, "Mi leszel ha nagy leszel?" fotópályázatra beküldött képei kerültek ki.


A hibát szerencsére gyorsan észrevették és korrigálták. Több kritikus visszavonta a kiállítással kapcsolatban kiadott interjúját, de pár kritikus, nem akarta beismerni tévedését, és pl. az egyik legnagyobb műkereskedő, tényleges tetszését kinyilvánítva, megvette Kovács Lacika "Tűzoltó, munka közben" c. képét, közel 34millió forintért.


Lacika elmondta nekünk:
-A mama nagyon sokat ugrált a konyhába. - Majd később a mama is elárulta hogy nagyon örül fia sikerének és megnyugodott, mert amikor először látta a pályázaton kiállított képeket, megijedt, hogy fia rosszul fejlődik.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr142499318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása