hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Illó Lilla hírei

2010.12.09. 04:00 - a putnoki halottlátó

Címkék: elv douglas adams tünde galaxis útikalauz stoposoknak pángalaktikus gégepukkasztó

Földön kívüli életformára bukkantak egy kis falucskában Magyarországon pár nappal ezelőtt. Az idegen által kínált pángalaktikus gégepukkasztó, több – ivásra hajlamos – egyént (vagyis a falu 70%-át) juttatott kómába, amikor a kedves földönkívüli tiszteletére ürítették poharaikat. A falu legtanultabb embere felvetette, hogy ez egy bizonyos Douglas Adams nevű író által kitalált ital neve. Mire az idegen hozzátette, az ital valódi, Douglas Adams pedig régi ismerőse.


A bikafuttatást felváltotta az úgynevezett „Fuss az életedért, vagy szétmarcangolnak a rottweilerek” című verseny. Ez az új keletű esemény igen nagy tömegeket vonz, s népszerűsége napról napra növekszik. A világ minden tájáról érkeznek jelentkezők, akik kedvét még az sem szegi, hogy ez idáig egyetlen versenyző sem jutott el a célig.


Új fogyókúrás módszer látott napvilágot a napokban. A fogyni vágyó emberek kocsijukba nem beleülnek, hanem a célállomásig tolják azt. Tesztek bizonyították, hogy már pár nap alatt jelentős változások mennek végbe a szervezetben. A méreganyagok távoznak, csökken a zsír, és növekszik a tényleges izomzat. Ha azonban nincs kedve egyedül elkezdeni e módszert, lehetősége van csoportokhoz csatlakozni, melyeknek feladata egy busz eltolása.


Tudósok kaméleon DNS-t fecskendeztek be egy haldokló betegbe, aki testét még életében felajánlotta a tudománynak. A várt hatás elmaradt, ám nem volt teljesen sikertelen a kísérlet, ugyanis a beteg kaméleon módjára volt képes változtatni hajszínét.


Az északi sark nemrég feltérképezett területén felfedezők bukkantak egy, még fel nem fedezett népre. Az embereknek (a legkisebbtől a legöregebbig) hosszú, ősz hajuk és tünde füleik voltak. A világon létező nyelvek egyikét sem beszélték, így e nép eredetének feltérképezése még mindig kezdeti stádiumban van.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr342503194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása