hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Pokorny Szilárd: Részletek nyilatkozatokból

2010.12.09. 04:31 - a putnoki halottlátó

Címkék: politika mszp fidesz eu parlament mnb jobbik álhír lmp

A Kertészek Országos Szövetségének (KOSZ) tagjai a szakminisztérium szerint zöldségeket beszélnek. Az őstermelőkre is jellemző tünetegyüttes szakértők szerint a gazdálkodó életforma következménye. A problémára megoldás lehet, ha a termelők pályát módosítanak - az agrárpolitika erre megfelelő ösztönzést jelent - áll a minisztérium közleményében.

 

 
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter megpróbálta államosítani a banya mézeskalácsházát a Jancsi és Juliskából (Iluska...?), a bort és a kalácsot Piroska kosarából, valamint a cipőt Hamupipőke lábáról,, de felvilágosították, hogy Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter már megelőzte. Csipkerózsika, Hófehérke és a hét törpe, valamint a farkas a döntés ellen az Alkotmánybírósághoz, illetve az Európai Unióhoz fellebbeztek.
 
Az ország a szakadék szélén állt, ám tettünk egy nagy lépést előre - közölte Orbán Viktor, majd a forint árfolyamával együtt lezuhant a már korábban oda esett Medgyessy Péterre és Gyurcsány Ferencre.
 
Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi biztos szerint hazafias tettnek számít, ha valaki akár azért, mert meghal, akár önzetlen honszeretetből lemond a neki járó nyugdíjról. Hozzátette: a kormány már készíti azt a kiegészítő rendeletet, amely lehetővé teszi, hogy a nyugdíjkorhatár előtt elhunytak posztumusz megkaphassák "A Balekkereszt a fityisszel" kitüntetés harmadik fokozatát.
 
Oroszország után Kína, Irán, Észak-Korea és Türkmenisztán is meghívta a magyar miniszterelnököt hivatalos látogatásra. A fenti országok vezetői a legfrissebb magyar tapasztalatokat szeretnék hasznosítani saját országuk demokratikus fejlődésének elősegítésére, jogrendszerük finomítására.
 
A Gabonatermelők Országos Szövetsége (GOSZ) közleménye szerint túl sok a rizsa. Hasonló híreket katunk az építőiparból: több vállalat szerint sok a sóder.
 
Matolcsy György az Európai Unió, a Költségvetési Tanács, a Magyar Nemzeti Bank, a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank után a szomszédjával is összeveszett. A miniszter édesanyja közleményt adott ki, amely szerint, ha Gyuri nem változtat a viselkedésén, vasárnap nem kap káposztás cvekedlit.
 
Gyurcsány Ferenc azonnali kérdést intézett a parlamentben Orbán Viktor miniszterelnökhöz: "Igaz-e, hogy Ön a Szíriusz bolygóról érkezett azzal a szándékkal, hogy a Földet leigázza?" Nagy Anna kormányszóvivő szerint a miniszterelnök később részletes választ ad, egyelőre annyit fűzött a kérdéshez, hogy "bip-bip".
 
Az MSzP kommunikációs igazgatósága cáfolta, hogy párt felső vezetése vesztegetés útján jutott volna 12 darab, műszerfalán arannyal futatott, prémium kategóriás helikopterhez. Mint közölték, a járműveket már 5 éve lízingelik a Templom Egere Kft.-től, hogy az ország fejletlen régióiban lakó, halmozottan hátrányos helyzetű rokkant kisnyugdíjasoknak azokkal hordhassák az ebédet. Emellett az autókat ajándékba kapták, illetve örökölték, ráadásul motorkerékpárokról van szó, amelyeket kivétel nélkül minden esetben a képviselők rokonai birtokolnak. A párt etikai bizottsága vizsgálatot indított az ügyben, ám a megyei szervezetek országos tanácsának elnöksége ezt megvétózta. A vétó ellen a "Borscsot és Kvaszt a sztahanovista milliárdosoknak" platform tagsága gyűjt aláírásokat. A problémával kapcsolatban Gyurcsány Ferenc többször is fejhangon, sipítva szónokolt, Mesterházy Attila újfajta szakállat nyírt magának, Keleti György kétszer megcsóválta a fejét, Kovács László pedig összevonta a szemöldökét.
 
Az LMP frakciója egyhangúlag elfogadta azt az indítványt, amely szerint a frakcióban nem cél az egyhangú szavazás, mindenki a saját lelkiismerete szerint szavaz.
 

Novák Előd és Pörzse Sándor Jobbikos képviselők "El a kezekkel Petőfitől!" illetve "El a kezekkel a János vitéztől!" valamint "Iluska tisztességes lány!" feliratú táblákkal 113. alkalommal is tüntetett a Nemzeti Színház előtt annak vezetője, Alföldi Róbert ellen. Petrovics Sándor kiskőrösi illetőségű lakos (szül. 1822. december 31.) "Pörzse és Novák hagyjanak békén!" feliratú táblával jelent meg a helyszínen. A képviselők kétségbe vonták a magát költőnek tituláló Petrovics személyazonosságát, mire az hirtelen felindulásból táblájával ütlegelte, majd elkergette a tüntetőket. Pörzse és Novák végül a rendőrségtől kértek és kaptak segítséget, ám a feldühödött Petrovicsot csak erősítéssel tudták megfékezni. Mielőtt

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr92499580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása