hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Elek: Pánikra semmi ok!

2010.12.10. 23:56 - a putnoki halottlátó

Címkék: vírus pánik álhír zombi rémhír

A fékeveszettek megfékezésére tett Nagy Össznemzeti Nekiveselkedés jegyében fogant Országmentő Haditerv fékvészjelzőinek adatait elemző Független Szakértők aggasztó jelenségre hívták fel a Szabad Sajtó képviselőinek figyelmét:

a fékeveszettek tábora az utóbbi másfél - hat hét során ugrásszerűen megnőtt, s tette mindezt annak dacára, hogy már az iskolákban, a börtönökben és az olajfúró telepeken is kötelezővé tették engedélyezték az Új-hullák irányzat hazai remekének számító Szederjes Kerol-féle Fékvészfék című matinéopera naponkénti bemutatását, amelynek hatásmechanizmusa tudvalévőleg a befogadó intenzív untatásán, kifárasztásán és kivéreztetésén alapszik. Aggasztó körülmény az is, hogy a fékeveszettségben érintettek szája sarkában csüngő diszkrét kis habcsók színe a korábbi szép fehérről undorító pirosra váltott, mely körülmény arra enged következtetni, hogy a fékeveszettséget okozó, intelligens Lisszavírus Rebiznek sikerült rendeznie elhúzódó vitáját és közös stratégiát kidolgoznia a tüdőfékvész sztreptokókuszával. Pánikra mindazonáltal semmi ok, Országunk Kormánya ura a helyzetnek, és arra buzdítja Nagy Nemzeti Sorsközösségünk polgárait, hogy szépen, nyugodtan, szabadon tegyék tovább a dolgukat, látogassák a Viadalokat, és minden körülmények között vegyenek részt a Felvonulásokon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr902507890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása