hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mickey Long: Újra célkeresztben a martinis!

2010.12.13. 12:42 - SZAVICS

Címkék: martinis

Újra feltűnt a martinis bankelkövető! Lapzártakor érkezett a hír, hogy tegnap este ismét akcióba lendült a magyar Rózsa Sándornak is nevezett ügyfél, az Erzsébet utcai bankfiókban. Az ismeretlen férfi a szokásos, Dagobert bácsit ábrázoló maszkjában lépett be az üvegajtón. Felszólította a bent lévőket, hogy a tranzakció végéig emeljék fel a kezüket, majd háromszor a levegőbe füttyentett.

A kasszához sietett, ott átnyújtott egy sötét színű reklámtáskát, és követelte, hogy a benne lévő háromszáznyolcvan millió forintot utalják át a banki részletekkel elmaradt ügyfelek számlaszámára. A martinis megvárta, amíg a pénztárosnő elvégzi a műveletet, a kijárathoz futott, és egy feltűnően világos színű Aston Martinnal elmenekült. A rendőrség a jóléti bűnözés klasszikus esetével áll szemben. Nagy erőkkel folytatják a nyomozást az ismeretlen delikvens után, akinek kalandos életéről könyv és film is jelent már meg, annak ellenére, hogy senki sem tud semmit róla

Forrás: Országos Dezinformációs Napilap

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr992512858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása