hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az első pángalaktikus álhírpályázat

2010.11.23. 06:30 - a putnoki halottlátó

Címkék: konferencia pályázat agyhalál kiírás médiahekk álhír fisz tacskó muki hírcsárda fiatal írok szövetsége

 Pályázati felhívás

 
A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda betyárjai és Tacskó Muki, a parafenomén kutya ezennel meghirdetik az első pángalaktikus álhírpályázatot, melyben részt vehet minden értelmes vagy értelmesnek mondott lény (orvosi igazolás nem szükséges, de előnyt jelenthet), aki kedvet érez ahhoz, hogy a műfajban kipróbálja magát, illetve, mindazon személyek, akik e sorokat olvasva egyetlen másodperc alatt értelmezik újra életüket, majd beléjük hasít a felismerés: születésüknek egyetlen értelmes magyarázata nem más, mint részt venni nevezett nemes vetélkedésben.
 
Amit tudni kell a pályázóknak:
 
− A beküldött írások maximális terjedelme nem lehet több 2000 karakternél!
− Egy pályázó több művel is pályázhat!
− A szövegekhez természetesen szerzői jogvédelem alatt NEM álló képeket is lehet csatolni, lehetőleg ne túlzottan nagy állományokat, na meg kicsiből se sokat!
− A témákra vonatkozóan nincs megkötés, azonban csak olyan műveket áll módunkban értékelni, melyek nemi, faji, etnika, vallási vagy szexuális hovatartozás tekintetben nem kirekesztőek.
− Nevezési díj nincs! Azok a gyanús képeslap-nepperek, akik az aluljárókban grasszálva e nemes célra hivatkozva zaklatják a járókelőket, nem nekünk, hanem titkos ellenségeink gyűjtenek!
 
Beküldési határidő 2043. október. 17. 2010. december 10.
Ahová küldeni kell: pallerozottelme@gmail.com
 
A beérkező pályaműveket a pályázatot kiírók zsűrizik, a legértékesebb szövegek egy erre a célra létrehozott, Tacskó Muki és a Hírcsárda meo-bélyegzőjével ékesített blogon kerülnek elhelyezésre.
A szövegek bemutatására, méltatására a 2010. december 16-án a Fiatal Írók Szövetségének rendezésében (és az Nemzeti Kulturális Alap támogatásával) megvalósuló I. Dezinformációs és Álhír Konferencia felolvasóestjén kerül sor.
A Fiatal Írók Szövetségének célja, hogy a konferencia teljes anyaga, illetve a legjobb álhírek 2011-ben könyvben is megjelenjenek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr652465469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZAVICS 2010.11.23. 10:06:13

Ejszen, én ezt nem hiszem el!

tyúkarc 2010.11.23. 16:30:37

@SZAVICS: pedig akkor tutira biztos!

Palermo12 2010.11.24. 11:01:21

Ha jól tudom, a kormány van az ügy mögött. Az MTI átakakítása kapcsán lesz szüksége új szakemberekre. Főként álhír gyártás feladatkörben.

Fred Krueger 2010.11.24. 17:27:45

@Palermo12: akkor ez végre egy valódi valóságshow? néha gondoltam már rá, hogy erről lehet szó itthon, de most már legalább biztosan tudom! ennek a végén is csak egy maradhat? az viszi a pénzt, a lakást a megmindent? :)
süti beállítások módosítása