hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Solymos András: Új irány a kábítószer ellenes küzdelemben is!

2010.12.09. 04:07 - SZAVICS

Címkék: pályázatok drog kormány álhír beküldött beküldött pályázatok

Az új kormány régi, jól bevált, megbízható, erőket mozgat meg a drog-elleni harcban is. Mint az köztudott: a drogpiacot az előző kormány az alvilág kezére játszotta, ezen a  problémán próbálnak változtatni az anya-szentegyház erkölcsileg feddhetetlen, válogatott papjai, ördögűzői és aurorai.

 

 

Az utcákat járva az erő sötét oldalát tápláló kábítószereket fogják felkutatni és áldozatként bemutatni a Történelem urának: Lesznek hippikből megtért csoportok, melyek eddigi tapasztalataikat és
korábbi bűnös életükből megmaradt ördögi kapcsolataikat fogják kamatoztatni, ezenkívül külön erre a célra szakosodott terminátorbrigádok fogják szakrálisan elégetni mind az istenkáromló fogyasztókat, mint magát az anyagot, amit előtte persze elszállítanak a sekrestyésbe, mivel azt a püspökségnek meg kell vizsgálja, bízván bízva abban, hogy már a minden elemésztő lángok puszta füstje is
adnekik néhány jó ötletet későbbi vadászathoz.

 

Bár a kormány korábban azt ígérte, hogy a fogyasztókat nem fogják komolyabban büntetni, az eddiginél, de Semjén (korábbi nevén Rokker) Zsolti kiállt az igazságért.
Álláspontja szerint:
"Ez nem mehet így tovább. Vagy felszámolják a drogot vagy a Magyar
Keresztény Nukleáris Párt kilép a koalícióból".

Így Orbán Viktornak nem volt más választása, mint hogy engedjen a kisebbségi, neo-konzervatív terrornak, különben, nem tudná folytatni a kormány azokat a  jó irányokat, amit pedig a nép megkövetel. A miniszterelnök kis mérlegelés után egy dakota közmondással akarta biztatni a kivégzendőket, de aztán a sok sikoltozástól megfájdult a
feje, ezért azonnal bevett egy Fid-pirint (a hazafias fejfájás-csillapítót), ezután pedig keményen meghátrált. További pikantériája az ügynek, hogy felkérték a legfőbb Terminátort:
Arnold Svárcenégert a kivégzőosztag vezetésére, de ő épp beszívva a múlthavi havi fizetését számolgatta.

Az MSZP és az LMP tiltakozik! Úgy érzik nem helyes, hogy egy ilyen komoly jogosultság az egyház kizárólagos kezére jutott. Véleményük szerint ez ellent mond az egyház és az állam szétválásáról szóló alkotmányban foglalt alapelveken. A probléma orvoslására Mikolás
István már be is nyújtotta alkotmány-módosító indítványát a parlament elé.
A Jobbik pedig azzal fejezné be a vitát, hogy beterjesztette azt a törvényjavaslatot ami Magyarországnak új államformát adna: az ISTENKIRÁLYSÁG-ot! Ezzel is véglegesen pontot téve, minden létező, egyébként is pattalan vita végére.
Smitt Pál hozzátette: "Nem engedi, hogy bárkinek baja essen ezért azonnal aláírja a törvény, amint beér a parlamentbe."
Hofman Róza (aki a híres humorista, Hofi eltitkolt édesanyja) is hozzá kívánt szólni az ügyhöz: "Azt a diákot, akit füvezésen kapnak, kíméletlenül megbuktatnak minden lehetséges tantárgyból, mert nem engedhetjük meg, hogy ez az eszme táptalajt kapjon az új nemzeti együttműködés-ráolvasás-oktatás keretein belül."

Mindezek után az országgyűlés ünnepélyes keretek között elfogadta a 2010. évi XXVMB/ZH3 5.§ 3-as bekezdését, miszerint:

"A Magyar népköztársaság nevében és Orbán király kegyelméből kihirdettetik: "A büntetés, mint a nevelési eszköz" nemcsak, hogy kívánatos az élet minden területén, hanem elvárás, sőt: állampolgári kötelezettség is."

"Eme rendelkezést be nem tartók, gyorsított égetésre számíthatnak a Gresem palotában és ezt az ítéletet akár a közös képviselő is meghozhatja." magyarázta a törvényt (bőr)Szíjj-gyártó Péter, aki bár már fogyasztott tiltott szereket életében, de tagadja és egyébként is kevesli a fizetését.

Az elégetettek nyugdíját Selmeci Gabi fogja árgus szemekkel őrizni, bár Matolcsi nemzetgazdasági atyaúr-angyalnak az is felötlött a fejében, még eme bűnös lelkek feltámadása esetén sincs mód teljes garanciára: hiszen ezek az emberek kiírták magukat a társadalomból.

Végezetül egy morvai hátán bevonagló Gábor elkiáltja magát a kies pusztaságban:

Adjon Isten: Szebb Pörölyt!

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr52500964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása